Digital kommunikation är global kommunikation

Hur många följer er?

Det finns såklart en anledning till varför bloggare idag har upp mot 1-2 miljoner unika besökare på samma period som de största företagen snittar på 4-5 tusen besökare. Företagen behöver ta sig ur normen och lära sig kommunicera digitalt.

Hur många följer er?
En Gilla betyder 10 fler har sett bilden.

hur många tittar på era bilder?

Den digitala kommunikationen gör oss inte bara tillgängliga världen över, året runt och dygnet runt. Den finns också kvar betydligt längre, vilket gör att det är viktigt att tänka långsiktigt och strategiskt. En bild finns kvar i sökbart skick i snitt 72 månader och har 119 000 mottagare på samma period. Planera informationen och arbeta strategiskt så kommer ni öka antalet kunder mer än ni anar. Ofta arbetar vi i flerstegskampanjer i riktade kanaler för att öka intresset kring en produkt eller tjänst. En annan viktig faktor är vem som är avsändaren, är det ett bolag, en privatperson, en partner, en konkurrent?

Vi ser till att ni har rätt budskap, planerat för rätt kanaler och på rätt sätt.

 

Kendall Jenner
Det här är den mest gillade bilden på Instagram med fler än 
3 miljoner Likes. Statistiskt sätt så har också fler än 30 miljonermänniskor tittat på bilden.

 

bilden avgör val av företag

Visste du att 97 % av alla som söker en ny tjänst/produkt söker detta via Googles sökfunktion. Avgörande för valet av företag sker på några sekunder och är baserat på vilka bilder som de får upp vid en sökning och vi vet vilka bilder som attraherar marknaden. Vet du?

 

 

Kontakta oss

#kendaljenner #baby #kids #digitalpublication #digital #foto #fotograf #design #marknad #likes