Härliga Sveab i Solna

 

Lite foto med Eitech i Strängnäs

 

Cassandra Thimmer from Le Management Denmark

 

Cissi Torsler Viström

 

Gallop at Klampenborg in Denmark

 

Gitte Skaarup Frederiksen, Alive Coaching Denmark

 

 

Le Management Model Group Copenhagen

Fotade ett par trevliga personer, Jasmin och Cassandra, från Le Management i Köpenhamn.

 

Amager Strand, Danmark

Fångade denna när jag var ute och promenerade.

 

 

Anita

Var och fotade Anita för ett reportage som Gullers Marknadsbyrå skulle göra. Vi träffades vid Humlegården och denna bild är tagen inne vid ingången till Kungliga biblioteket. Vilken kvinna!

 

Vinden på Rånäs Slott

På Rånäs Slott har de ett vindsrum, # 1844, som både är vackert och skrämmande på samma gång. De som sover över där får en weekend gratis på Rånäs. Vid första anblicken så känns det ganska mysigt, men när man väl stått på den vinden i några minuter, hört alla ljud, klockan, suset osv, så inser man att det inte är värt det. Men varför inte prova själva?

http://www.ranasslott.se

 

Vackra Rånäs Slott

 

 

Några på Josefin

Lite blandade företagsporträtt

David Lindgren

Lite företagsfoto med Andreas

Företagsporträtt med Maria

 

Fotade med Erik Forsgren

Fotade på uppdrag av Lanthia Klockor tillsammans med Erik Forsgren på Lydmar Hotell i Stockholm.

 

Rapide for Brows

Fotade lite med Tilda Forsgren som är VD på Rapide for Brows

 

 

Hemsida

Vi har precis lanserat en ny hemsida för INFERNO som tillverkar larmsystem. INFERNO ljudlarm är en ny portabel produkt, som vare sig kräver installatör eller dyra serviceavtal. Här kan privatpersoner och företag köpa en kompetent produkt som bl.a. finns på alla amerikanska ambassader.

http://www.infernoalarm.se

 

Lanthia Klockor

Filminspelning

Hade riktigt roligt och fotade filminspelning med ett otroligt roligt gäng. Film av och med Viktor Von Schirach tillsammans med skådespelaren Björn Asp Lundqvist. Här kommer några bilder.

Pleasure Porträtt Björn-1-2

 

Klockor

Fotade med Joelh som snart skall lansera sina designade klockor. Här är ett par bilder från den sessionen.

 

 

 

viktiga budskap

Vissa jobb är helt enkelt viktigare än andra.

porträtt

Tog porträtt på Simon Häggström som precis släppt sin nya bok. Han gör ett jättejobb och tillsammans med organisationen Talita så räddar de människor från prostitutionen.

glossybox och linda hallberg

Gjorde flera roliga jobb i veckan. Bland annat så var jag med på en middag med Glossybox och Linda Hallberg som handlade om deras samarbete. Kolla in mer på http://www.glossybox.se

hemlig produktrelease

Jobbar för ett fantastiskt roligt svenskt företag, XX, som i augusti kommer släppa sin unika produkt på marknaden. En produkt som är snygg, extremt effektiv, svensk och kommer skrämma slag på konkurrenterna. Vi fotade hela söndagen med fem modeller och stylisten och Make Up proffset Elisabeth Lundberg. Berättar snart mer!! Jag har redan skaffat produkten 😉

bröllop

Roar oss med att fota bröllop några gånger per år, dock max tio per säsong, just för att det är så himla kul med människor, förväntningar och massa glädje. I helgen var ett av dessa, då Emma och Dan vigdes på Skärholmens gård som ligger naturskönt vid vattnet. Här är de första bilderna jag tog fram ur kameran.

 

lite semester på öland

Åkte ner över helgen till Öland och bodde på Bo Pensionat. Fantastiskt ställe, vackert som i en saga och otroligt trevliga människor. Det var också den godaste maten jag ätit på länge och jag är kräsen. Kan varm rekommendera Bo Pensionat i Vickleby. Här kommer några bilder från Öland.

 

12 maj – företag bygg konstruktion

Nu har vi lagt till en sida med lite bildmaterial från olika företag, speciellt inom bygg, konstruktion, industri, elteknik som vi har haft nöjet att arbeta med. Det är ett område som är lite extra roligt, eftersom det alltid är trevliga personer och intressanta miljöer.

Företag Bygg Konstruktion

CEO magazine

Var och fotade för CEO Magazine och träffade ännu ett kul företag i Kista Science Tower.

 

familj och dop

Kan inte bli bättre än att få träffa trevliga människor i bra väder 🙂

 

vendela

En som jag har fotat många gånger är Vendela, och inte minst kul för att hon har ett uttrycksfullt utseende och är en uttrycksfull trevlig person som har många aktiviteter på gång hela tiden.

 

Ceo magazine

Har fotat en hel del för CEO Magazine och var denna vecka och tog lite personalbilder. Trevliga människor och skönt kontor mitt i city.

mezzosopranen Rebecca fjällsby

Flera framgångar för fantastiska Rebecca Fjällsby som nu även fick mottaga Anders Walls stipendium. Omslaget pryds med bild från oss. För er som ännu inte har hört Rebecca sjunga, så se till att göra det, för det är makalöst vackert.

#rebeccafjällsby #anderswall #omslag #bildmedia

intervju med Pia sundhage

Bild med Pia Sundhage pryder ännu ett omslag.

#bildmedia #piasundhage

victoria senkpiel shoes

Jobbade lite med att redigera skor i helgen för Victoria Senkpiel. Fantastiska handgjorda skor som även Kronprinsessan Victoria använder för jämna.

#victoriasenkpiel #shoes #fashion #bildmedia

 

fotografering i göteborg

Vi var nere i Göteborg för att fotografera ett par kreativa trevliga personer som arbetar med att sätta ihop stora växellådor för lastbilar. Ett hantverk och konstverk i ett. Jobbet gjorde vi för Motorex som levererar specialolja till olika företag, sådant vi normala inte tänker på. Roligt jobb med roliga människor och annorlunda miljö. Passade även på att ta några extra bilder i verkstaden som innehöll diverse roliga bilar, motorer och annat.

#motorex #oil #bildmedia #cars #transmissions

 

Sturegallerians entréer badar i blommor

Nu sitter det blommor på entrédörrarna till Sturegallerian. Blommor gjorda för hand av papper som vi fotade styckvis och satte ihop för att sen folieras på transparent plast. Samma blommor finns utsmyckade inne i gallerian också.

 

#blommor #sturegallerian #bildmedia #flowers #photographer #stockholm

Hängde ute i Sjöstaden med eitech

I veckan var vi ute i ett vårvackert Hammarby Sjöstad och jobbade för Eitech. Ett familjeägt framgångsrikt företag som är lika roligt att arbeta med varje gång, inte minst för att man känner sig hemma, blir bjuden på fika och lunch och har det allmänt kul med alla som jobbar där.

Här är ett par bilder från arbetet:

 

#eitechab #eitech #hammarbygård #sjöstaden #bildmedia

design och layout

Viveka jobbar för fullt sedan i julas med att designa olika hemsidor för några företag. Interaktiv och responsiv design på bloggplattform och öppna marknadskalaner. Full rulle Viveka!

Samarbetsavtal

Idag är vi skrivit under på ett samarbetsavtal tillsammans med Indusec AB som är ett ledande företag inom industriell säkerhet. Indusec har levererat säkerhetslösningar, så som t.ex. Inferno, globalt till industrin, handeln och andra branschområden och planerar nu att lansera en spännande produkt till konsumentmarknaden. En produkt som kommer skaka om konkurrensen på marknaden rejält. Vi kommer bidra med grundläggande marknadsmaterial, resultatstyrning med social media som plattform och även mycket annat, inte minst Design & Layout.

/Bildmedia

#samarbetsavtal #pressrelease #indusecab #bildmedia

CEO Magazine

Under året har vi fotat diverse för CEO Magazine som är ett business och lifestyle magasin. Bilderna skall hålla hög redaktionell kvalitet med lite mer känsla, en blandning mellan redaktionellt, mode och livsstilsbilder.

#ceomagazine #business #lifestyle #portrait #photography